spot_img
17.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

CSC Șelimbăr a ratat la centimetru victoria în fața Corvinului

Știri din Județ

Publicitate

CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara au terminat nedecis, scor 0-0, partida din etapa a doua a play-off-ului Ligii secunde. Oaspeții au trimis de două ori balonul în bară, dar gazdele au marcat la ultima fază a meciului. Reușita lui Moussinga a fost anulată pentru un ofsaid la centimetru.

Publicitate

Cele două formații au repetat rezultat înregistrat în sezonul regulat. Ca și atunci, partida dintre cele două formații din play-off care nu au drept de promovare în Superligă s-a terminat fără goluri. Cele două formații s-au anihilat reciproc în partida disputată pe stadionul Măgura Cisnădie, iar fazele de poartă au fost puține. Cele mai importante faze de poartă au apărut în ultimele 20 de minute. Mai întâi, noul intrat Visic a trimis o lovitură de cap din mijlocul careului, la rădăcina bării, dar portarul hunedorean a avut un reflex salvator.

Corvinul a avut două bare pe parcursul meciului, dar, cel mai important moment al jocului a fost în prelungiri. Moussinga a reușit să trimită în poartă, dar bucuria a fost de scurtă durată. Asistentul a ridicat fanionul, iar reluarile TV au arătat că atacantul sibienilor era într-o poziție de ofsaid foarte mică, având doar câțiva centimetri în spatele penultimului apărător de la Corvinul.

Runda a doua din play-off a început joi 4 aprilie, ora 17.00, cu partida CS Mioveni – Gloria Buzău, încheiată cu scorul de 1-1. Duminică 7 aprilie, de la ora 12.00, are loc jocul Unirea Slobozia- FK Csikszereda. Clasamentul play-off-ului este următorul: Unirea Slobozia 43p, CSC Șelimbăr 43p, Corvinul 39p, Gloria Buzău 36p, FK Miercurea Ciuc 35p, CS Mioveni 34p.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!