spot_img
21.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

FC Hermannstadt nu a scăpat de blestemul minutelor de prelungire

Știri din Județ

Publicitate

FC Hermannstadt a condus aproape tot meciul cu Universitatea Cluj, dar a fost egalată la ultima fază. Istoria s-a repetat, după ce miercuri seara, pe Cluj Arena, sibienii erau eliminați din Cupa Românie, după un gol primit în minutul 93. FC Hermannstadt-U.Cluj s-a terminat 1-1.

Publicitate

Rivalitatea dintre FC Hermannstadt și Universitatea Cluj pare a fi ajuns în punctul maxim. Tensiunea a plutit în aer pe tot parcursul meciului și a explodat după golul egalizator. Cei aflați pe băncile de rezervă au format un adevărat meleu, iar arbitrul Marcel Bîrsan a fost nevoit să scoată cartonașul roșu. Fanii clujenilor nu s-au oprit nici de această dată să-l înjure pe fostul lor jucător, Ianis Stoica.

Acesta și-a luat revanșa în fața fanilor adverși și a deschis scorul în minutul 31. Stoica a marcat după o fază prelungită în careul advers, fază în care Sibiul ar fi beneficiat de un penalty dacă Stoica nu marca. Centralul bucureștean a lăsat însă avantaj, iar sibienii conduceau cu 1-0.

Meciul părea a aduce mult așteptata revanșă pentru FC Hermannstadt, numai că, la ultima fază, Nistor i-a trimis lui Daniel Popa care a marcat cu o execuție spectaculoasă. Au fost apoi cinci minute cu nervii întinși la maxim și fluierul final care a amânat revanșa sibienilor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai