spot_img
15.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Trei medalii de bronz au obținut elevii sibieni la faza națională a Olimpiadei de Matematică și o mențiune la Olimpiada Națională de Lingvistică

Știri din Județ

Publicitate
Din 7 elevi participanți la etapa națională 2024, clasele VII-XII, 3 elevi se întorc acasă cu medalii de bronz. Este vorba despre eleva Lăzăroaie Carla, clasa a VII-a de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr Sibiu – prof. Mărginean Anuța-Steliana (olimpiadă susținută la Huși) și elevii Bischin Ioan-Daniel, clasa a XI-a de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr Sibiu – prof. Dorca Doriana-Georgeta, prof. Stroe Monica, prof. Rebegel Maria-Cătălina, respectiv elevul Oancea Tudor-Alexandru, clasa a XII-a de la Colegiul Național Samuel von Brukenthal Sibiu –  prof. Rebegel Maria-Cătălina (olimpiadă susținută la Târgu Mureș).

„Felicit deopotrivă elevii calificați la națională, indiferent de rezultatul lor, și pe profesorii care i-au pregătit, atât la clasă cât și în cadrul activităților organizate de Centrul Județean de Excelență Sibiu, și nu în ultimul rând pe părinții care îi susțin. Sunt mândră de cei 3 elevi care aduc bronzul la Sibiu.”  Transmite inspectorul școlar pentru matematică, prof. Monica Stroe.

Publicitate

De asemenea, la Olimpiada Națională de Lingvistică „Solomon Marcus”, desfășurată la Ploiești, în perioada 05-07.04.2024, elevul Giurca Tudor din clasa a VII-a a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, a obținut Mențiune, primul premiu obținut de un elev din județul Sibiu la această olimpiadă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)