spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

CISNĂDIE: Culmea ipocriziei: Să ceri votul pensionarilor, dar să votezi contra lor

Știri din Județ

Publicitate

Consiliul Local Cisnădie seamănă tot mai mult cu o comedie de Caragiale. Dorința opoziției formată din alianța USR-Pro România a atins cotele ridicolului și absurdului. În plină pre-campanie electorală, când discursurile, inclusiv a candidaților USR sunt adresate și pensionarilor, consilierii locali ai acestei formațiuni au decis să voteze contra… pensionarilor!

Publicitate

Noroc cu restul consilierilor locali PNL, PSD, FDGR și unul de la Pro România care au votat „pentru”, așa că în 14 iunie se va putea organiza întâlnirea anuală a pensionarilor din Cisnădie. Acest eveniment este de tradiție în oraș și a fost programat de primarul Gheorghe Huja DUPĂ alegerile locale, tocmai pentru a nu fi interpretat electoral.

Astăzi, în ședința de Consiliu Local Cisnădie, aceiași consilieri care au respins proiectul unui grădinițe și școli în Cartierul Arhitecților, au votat contra bugetului alocat de Primărie pentru evenimentul dedicat tuturor pensionarilor din Cisnădie. Acesta este programat în 14 iunie 2024 la Stadionul Textila.

Cine a votat contra?

Consilierii USR Daneș Adrian, Maier Iuliu, Seușan Mihaela, Sinkievici Ioan, Tătaru Anca și consilierul Pro România, Cornel Vintilă s-au opus proiectului de hotărâre dedicat Zilei Pensionarilor din Cisnădie.

La finele lunii martie, când primarul Gheorghe Huja anunța pregătirea evenimentului anual de tradiție dedicat pensionarilor acesta a declarat: „Vârsta a treia este un timp în care respectul, prețuirea și atenția celor din jur îți pot însenina inima și readuce speranța. Comunitatea din Cisnădie are nevoie să înțeleagă valoarea și nevoile oamenilor ajunși la o vârstă înaintată și să le răspundă cu suflet și să le ofere clipe de atenție! Acum este momentul să oferim seniorilor noștri motive pentru a rămâne activi și pentru a da valoare experienței lor de viață. Este important să le înlesnim participarea la viața comunității și să îi sprijinim în asumarea unui nou rol în societate”

Arhiva: Ziua Pensionarilor Cisnădie
Publicitate

1 COMENTARIU

  1. De la începutul acestui mandat, consilierii locali USR au votat mereu contra a ceva si nu pentru ceva.
    Istoria a dovedit de fiecare dată că atunci când un partid aplica această tactică, rezultatul este un dezastru. Apar dezechilibre majore intre partid si comunitate, dezechilibre chiar in rândul celor care fac asta. E o lege a naturii umane.

    Si dezastru nu a întârziat sa apară.
    Trei consilieri locali USR Cisnădie au demisionat iar in trei ani, organizatia a schimbat trei presedinti.
    Acum, in prag de alegeri organizatia e mai dezbinata ca oricând.
    Dar cine credeti ca e cel mai increzator ca va avea câstig de cauză ptr functia de primar? Nu e greu de ghicit. Tocmai șeful USR!
    Dupa ce au votat impotriva a tot ce se putea vota pentru dezvoltarea comunitații, acum sa ceri votul cetațenilor e dovada neroziei, a neseriozitătii si ca nu ai inteles pe ce lume te aflii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)