spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Sibianul Ciprian Stoica arbitrează semifinala European North Basketball League

Știri din Județ

Publicitate

Arbitrul sibian Ciprian Stoica va oficia la turneul final al European North Basketball League. Acesta a fost delegat la partida Šiauliai (Lituania) – Bakken Bears Aarhus (Danemarca).

Publicitate

Marți, 9 aprilie, la Aarhus (Danemarca), va începe turneul Final Four al competiției European North Basketball League. Ultima echipă de club din țara noastră rămasă angrenată într-o competiție internațională, CSO Voluntari, se va duela cu belgienii de la Liege Basket. Partida va începe la ora 17.00 și va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 3. Ilfovenii i-au învins în sezonul regulat pe belgieni cu 89-68.

Semifinala Voluntari-Liege va fi oficiată de o brigadă de arbitri din care face parte românca Andrada Csender, stabilită de mulți ani în Danemarca. În a doua semifinală ENBL se întâlnesc Šiauliai (Lituania) și Bakken Bears Aarhus. Unul dintre arbitrii partidei este sibianul Ciprian Stoica. Acesta este din Sibiu și a obținut ecusonul FIBA, de arbitru internațional, în 2011. De atunci conduce constant meciuri internaționale, inclusiv la nivel club, în Basketball Champions League și FIBA Europe Cup.

Miercuri se vor juca cele două finale, de la orele 17.00 și 20.00.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)