19.1 C
Sibiu
duminică, 16 iunie, 2024

Dr. Monica Sudrijan, noul medic din echipa Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu

Știri din Județ

Colectivului medical al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu i s-a alăturat un nou medic pneumolog. Este vorba despre doamna doctor Monica Sudrijan, medic specialist Pneumologie și medic specialist Medicină Internă.

Ne bucurăm că doamna doctor Monica Sudrijan s-a alăturat echipei medicale a spitalului nostru, pentru a avea posibilitatea să oferim comunității serviciile medicale necesare în specialitatea pneumologie. Ne dorim ca în permanență să extindem componența echipei medicale, având o prioritate să atragem medici cu cât mai multe competențe medicale”, spune Cristian Roman, Manager Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.

Medicul a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, absolvind rezidențiatul în Medicină internă la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu și rezidențiatul în „Pneumologie”, la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, cu competențe în ultrasonografie generală și somnologie.

Mulțumesc tuturor colegilor pentru spirijinul acordat și sper ca împreună să ajutăm cât mai mulți pacienți cu probleme respiratorii și de somnologie”, declară Dr. Monica Sudrijan.

Dr. Monica Sudrijan va derula activitate atât în ambulatoriul de specialitate al spitalului, unde va oferi consultații, cât și în spital, pentru tratarea pacienților în regim spitalizare continuă și spitalizare de zi.

Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu este singura unitate sanitară din județul Sibiu specializată în tratarea bolilor pulmonare, tratând inclusiv pacienți din județele limitrofe: Vâlcea, Alba, Mureș și Brașov.

În anul 2023 numărul consultațiilor în ambulatoriul de specialitate al spitalului a depășit 16.000 de pacienți, iar numărul bolnavilor spitalizați a fost de aproximativ 5.000 de persoane.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri