spot_img
11.4 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Dani Coman și-a dat demisia de la FC Hermannstadt

Știri din Județ

Publicitate

O veste bombă a apărut cu câteva ore înainte de partida dintre UTA și FC Hermannstad, programată azi, de la ora 17.30. Președintele sibienilor, Dani Coman, a anunțat că va renunța la funcția pe care o deține. Presa centrală vorbește deja că președintele s-ar fi înțeles cu FC Argeș.

Publicitate

Ruptura dintre Dani Coman și clubul FC Hermannstadt va fi parafată săptămâna viitoare. Coman a anunțat deja intenția sa de a părăsi echipa sibiană, unde lucra încă din 2021. ”Vă rog să mă înțelegeți. Avem un meci important și cred că e mai bine să vorbim după meci. Am demisionat și voi vedea ce voi face. Nu am semnat cu nimeni, din moment ce n-am reziliat aici”, a spus Dani Coman pentru GSP.ro.

Printre problemele posibile invocate de Dani Coman s-ar afla situația financiară a clubului, fiind cunoscut că nici în prezent FC Hermannstadt nu a ieșit din insolvență, iar pe plan sportiv, clubul nu are drept de participare în cupele europene. La baza deciziei ar sta și distanța față de casă și familie, existând deja zvonuri că Dani Coman va semna din vară cu FC Argeș, astfel încât acesta să fi și aproape de fata sa, Karina, aflată în fața unui examen foarte important.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer