spot_img
19.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

SECOSAFT 2024 la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate
Asociația Corpul Cadeților „Gl.mr. Nicolae USCOI” din Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, a organizat, în perioada 10-13 aprilie, cea de-a XXIX-a ediţie a Sesiunii de Comunicări a Cercurilor Ştiinţifice Studenţeşti cu participare internaţională – SECOSAFT 2024.

La ediția din acest an s-au înscris 426 de studenţi, de la programele de studii de licență și de masterat, ai unor universităţi din România, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Grecia, Republica Moldova, Polonia, Slovacia, Spania, S.U.A., Turcia și Ucraina, fiind elaborate un număr de 311 lucrări ştiinţifice pe următoarele secţiuni: ştiinţe militare, securitate şi relaţii internaţionale, management și economie, ştiinţe socio-umane, drept și administrație publică, ştiinţe tehnice şi limbi străine.

Publicitate

„Amploarea inegalabilă a participării la care asistați astăzi aici servește ca o dovadă răsunătoare a angajamentului dumneavoastră față de știință. Fie ca această capacitate nelimitată de învățare, cercetare și inovare care vă caracterizează, pe fiecare dintre dumneavoastră, să propulseze rezultatele acestei conferințe spre înălțimi fără precedent”, a evidențiat în discursul său, sd.sg. Patricia Barteș, președintele Asociației Corpul Cadeților „Gl.mr. Nicolae USCOI”.

„În opinia mea, toţi participanții sunt câștigători. Sunt convins că dorința de afirmare vă va determina pe fiecare dintre dumneavoastră să vă prezentați rezultatele cercetării științifice la cel mai înalt nivel posibil, că acestea vor genera dezbateri și idei constructive pentru a deschide noi căi pentru dezvoltare și inovare” a transmis rectorul Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, domnul gl.bg.prof.univ.dr.ing Ghiță Bârsan.

În cadrul manifestării, au fost organizate activități interactive și de networking, care le-au oferit participanților o excelentă oportunitate de a-și perfecționa abilitățile de comunicare, de a purta dialoguri constructive, de a interacționa și stabili relații interumane.

Evenimentul s-a încheiat cu premierea, într-un cadru festiv, a celor mai bune lucrări științifice din cadrul fiecărei secțiuni.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai