spot_img
11.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

FC Hermannstadt s-a impus după tripla lui Paraschiv. Președintele Dani Coman a anunțat că nu se va răzgândi asupra deciziei de a pleca

Știri din Județ

Publicitate

Vestea plecării președintelui Dani Coman a avut un efect pozitiv asupra jucătorilor de la FC Hermannstadt. Sibienii s-au impus cu scorul de 3-1 în deplasare, la UTA, după tripla reușită de Paraschiv. Gazdele nu au reușit decât să marcheze golul de onoare.

Publicitate

6.000 de copii au fost prezenți în tribunele stadionul arădean și au suplinit lipsa adulților, interziși pe stadion după scandalul de la partida Dinamo – UTA. Jucătoriii de la FC Hermannstadt s-au mobilizat exemplar după ce vineri dimineață au fost anunțati de plecarea președintelui Dani Coman. Paraschiv a fost responsabil cu golurile. A deschis scorul în minutul 20 după ce a transformat penalty-ul obținut de Iancu. Apoi, jucătorul sibian a decis soarta partidei cu dubla din minutele 46 și 49. Arădenii nu au reușit decât să marcheze golul de onoare, prin Micovschi.

Au evoluat formațiile: UTA: Danylo Kucher – Tiberiu Căpuşă (74 Diogo Rodrigues), Alexandru Benga, Ibrahima Conte, Răzvan Trif  – Cătălin Vulturar (78 Rareş Pop), Joao Pedro (52 Marcelo de Freitas) – Claudiu Micovschi, Andrej Fabry (52 Imoh Ezekiel), Eric Omondi  – Kevin Luckassen  (74 Alexandru Tudorie).

FC Hermannstadt:
Cătălin Căbuz – Mihai Butean, Valerică Găman, Florin Bejan ( 46 Ionuţ Stoica), Raul Opruţ – Silviu Balaure (90 Alexandru Oroian), Alessandro Murgia, Sota Mino, Ianis Stoica (73 Dragoş Iancu) – Gabriel Iancu (74 Ionuţ Biceanu), Daniel Paraschiv (83 Daniel Neguţ).

La finalul partidei președintele FC Hermannstadt Dani Coman a anunțat că are nevoie de o pauză și că nu se va răzgândi în privința deciziei luate. ”Am făcut lucruri bune, nu plec din motive financiare, jucătorii sunt cu banii la zi, echipa este pe o poziție bună în clasament. Le mulțumesc tuturor care mi-au fost alături și au crezut în această echipă chiar și în momentul retrogradării în liga secundă”, a spus Coman.

Marius Măldărășanu a apreciat jocul echipei sale în partida de la Arad. ”Mă bucur că am putut face un meci foarte bun după ce joi seara Dani Coman ne-a anunțat că va pleca. Vineri au aflat și jucătorii și prin prestația lor au ținut să-i mulțumească. A fost un meci în care ne-a ieșit totul, ne-au intrat golurile, iar Daniel Paraschiv a marcat din nou pentru echipă. Chiar dacă sunt unii care spun că în anumite meciuri ne-am retras când aveam avantaj, trebuie știut că niciodată nu le-am cerut jucătorilor să facă un pas înapoi. Azi, ne-a ieșit totul!”, a spus Măldărășanu.

FC Hermannstadt a urcat provizoriu pe primul loc în play-out cu 27 de puncte, la egalitate cu UTA. Sibienii pot fi depășiți la finalul rundei de Oțelul sau U.Cluj, dacă aceste echipe își vor câștiga partidele de la Volutari sau de pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer