spot_img
14.6 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL de Sibiu: Voi fi o voce puternică pentru Sibiu în Parlamentul European

Știri din Județ

Publicitate

Europarlamentarul PNL, Siegfried Mureșan a anunțat astăzi la Sibiu că va candida la un nou mandat ca reprezentant al județului Sibiu. Mureșan este vicepreședintele celui mai mare grup politic din Parlamentul European, PPE. Prezent la Sibiu la lansarea candidaților PNL la alegerile europarlamentare și locale, Mureșan a transmis un mesaj de susținere:

Publicitate

Județul Sibiu merită în continuare o președintă a Consiliului Județean liberală și cât mai mulți primari liberali care să continue dezvoltarea europeană a orașelor și comunelor din județ

M-am bucurat să mă reîntorc astăzi în județul Sibiu, un județ profund european, cu cetățeni pro-europeani, care s-a dezvoltat în ultimii ani ca urmare a muncii primarilor și administrației județene liberale.

Le-am transmis sibienilor că toți candidații liberali la alegerile locale din Sibiu au sprijinul meu și că susțin total candidatura Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu pentru poziția de președintă a Consiliului Județean.

Le mulțumesc, la rândul meu, colegilor din PNL Sibiu pentru tot sprijinul pe care mi-l acordă în campania pentru alegerile europarlamentare. Voi fi o voce puternică pentru Sibiu în Parlamentul European.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)