spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Adrian Bibu, candidat PNL la Primăria Sibiu: Soluții pentru traficul aglomerat din oraș

Știri din Județ

Publicitate

Adrian Bibu, candidat PNL la Primăria Municipiului Sibiu a prezentat una din soluțiile găsite de el, în timpul actualului mandat de consilier local ce ajută la decongestionarea traficului: transportul elevilor în oraș cu autobuze speciale. Inițiativa a aparținul lui Adrian Bibu, susținută de consilierii locali PNL Sibiu. Dar Bibu pregătește și alte soluții pentru traficul din Sibiu.

Publicitate

Redăm mesajul lui Adrian Bibu:

La orele de vârf, traficul din Sibiu este foarte aglomerat. Este nevoie de găsirea multor soluții pentru a rezolva acest lucru.

Așadar, o altă inițiativă pe care am avut-o, în calitatea de consilier local, a fost aceea a introducerii autobuzelor pentru transportul elevilor. Astfel, mulți părinți pot să renunțe la transportul copiilor lor, cu autoturismele proprii, spre școală și dinspre școală. Iar acesta e doar unul dintre lucrurile care pot să contribuie la diminuarea traficului în #Sibiu și pe care le am în vedere pentru viitor.

Fiecare măsură contează! Lucrurile mari se fac în pași mici, iar important este ca fiecare locuitor al Sibiului să fie conștient de contribuția lui la viața urbei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer