spot_img
18.2 C
Sibiu
miercuri, 22 mai, 2024
spot_img

Ce au găsit cei de la Apă Canal Sibiu SA aruncat în canale!

Știri din Județ

Publicitate

Specialiștii de la Apă Canal Sibiu SA sunt tot mai des chemați în diferite locații pentru că „s-a înfundat canalul”. Canalele nu ar trebui să se înfunde și nu se înfundă datorită unei defecțiuni ale rețelelor. Vinovați sunt sibienii care confundă canalul cu coșul de gunoi. Oricâte lucruri au văzut aruncate la canal, cei de la Apă Canal Sibiu SA nu încetează să se minuneze. Iată ce au găsit acum!

Publicitate

Nimic nu te poate pregăti cu adevărat pentru surprizele neplăcute descoperite în sistemul de canalizare. Cele mai noi descoperiri au însumat kilograme serioase de moloz, materiale plastice, dar și jucării vechi.

Cei de la Apă Canal Sibiu SA au scos de curând un cal de jucărie, de dimensiuni relativ mari. Întrebarea este cum l-au băgat unii în canal?

„Deși suntem tentați să credem că suntem pregătiți pentru orice, realitatea din teren ne aduce mereu cu picioarele pe pământ. Chiar și după atât de mult timp, încă suntem uimiți de „minunile” ce apar. În ciuda tuturor provocărilor, ne înarmăm cu răbdare și perseverență, pregătindu-ne să menținem infrastructura vitală pentru o societate modernă” spun cei de la Apă Canal Sibiu SA.

Conducerea Apă Canal Sibiu SA transmite mulțumiri consumatorilor consumatorilor care înțeleg că sistemul de canalizare are un rol foarte bine definit și acela nu este de colector al deșeurilor din gospodărie. Pentru ceilalți, rămâne să se aștepte la tot mai multe surprize, surpize!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri