spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Adrian Bibu, candidat PNL la Primăria Sibiu:  O nouă investiție a fost inaugurată la Șura Mică

Știri din Județ

Publicitate

O nouă investiție a fost inaugurată la Șura Mică, unde grupul elvețian CEDES a deschis o fabrică de 2.000 mp în care se produc senzori industriali, a anunțat pe Facebook Adrian Bibu, candidatul PNL la Primăria Sibiu.

Publicitate

“Elvețienii au ales județul Sibiu pentru a treia fabrică a grupului, după ce au analizat mai multe locații din Europa, între principalele atuuri ale județului nostru aflându-se aeroportul recent modernizat, conexiunea la autostradă, precum și infrastructura de drumuri județene, reabilitată în mare parte.

La evenimentul de prezentare a investiției, am avut plăcerea să reîntâlnesc conducerea grupului elvețian, reprezentată de ⁠Patrick Bass – CEO, ⁠Christian-Erik Thöny – președinte al consiliului de conducere și pe Tudor Avram – Managing Director CEDES Hermannstadt, care se va ocupa de noua fabrică de la Șura Mică.

În urmă cu doi ani de zile, delegația grupului CEDES a fost în vizită la Consiliul Judetean Sibiu pentru a solicita sprijin în identificarea locației și potențialului de business al județului nostru, iar faptul că astăzi, la Șura Mică, funcționează deja o nouă fabrică, demonstrează că întâlnirea a fost una de bun augur!

Investiția a fost demarată cu sprijinul și coordonarea companiei Optimagrup Investment, companie locală specializată în atragerea de investiții străine în județul nostru” – a transmis Adrian Bibu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer