spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Au venit rezultatele de laborator ale portarului de la FC Hermannstadt!

Știri din Județ

Publicitate
Veste bună pentru fanii echipei FC Hermannstadt. Alexandru Uțiu, unul dintre portarii echipei găsit pozitiv de aparatul DrugTest, este nevinovat.

Testele de laborator au dovedit faptul că acesta nu a consumat substanțe interzise, cel mai probabil testul fals pozitiv a fost dat de elementul chimic aflat în componența unui banal medicament. Permisul de conducere suspendat pe parcursul cercetărilor i-a fost restituit.

Publicitate

„Avem vești bune despre un tânăr și talentat goalkeeper! Rezultatele analizelor suplimentare efectuate la un laborator de specialitate în cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu au confirmat faptul că Alexandru Uțiu nu a avut în sânge substanțe interzise sau, pe românește, nu a consumat droguri, așa cum s-a presupus în urma testării cu un aparat de tip drugtest, efectuată de polițiștii rutieri pe A1 cu câteva zile în urmă. Urmarea? Alex și-a primit înapoi permisul de conducere reținut în prealabil și are acum o întâmplare pe care o va putea povesti mereu prietenilor și apropiaților săi! 😉✌️ au postat cei de la FC Hermannstadt

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer