spot_img
21.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

CSC Șelimbăr întâlnește CS Mioveni în etapa a patra din play-off

Știri din Județ

Publicitate

Etapa de liga a doua se încheie luni cu partida CS Mioveni – CSC Șelimbăr. Meciul are loc pe stadionul orășănesc din Mioveni cu începere de la ora 17.30.

Publicitate

Echipa pregătiită de Claudiu Niculescu va încerca să șteargă impresia din primele trei jocuri când nu a reușit să obțină nicio victorie și nici să marcheze un gol. În prima etapă, sibienii au cedat cu 2-0 la Miercurea Ciuc, apoi au urmat două rezultate de 0-0 cu formațiile Corvinul Hunedoara și Gloria Buzău. Partida de azi de la Mioveni va fi condusă la centru de Constantin Olaru din Râmnicu Vâlcea, ajutat la cele două linii de Daniel Ilinca- Craiova și George Turcu – București. Rezervă este Marius Bădoiu – Craiova. Observatorii meciului sunt Silviu Crângașu – Ploiești și George Constantinescu – Slatina.

În primele două meciuri din etapa a patra s-au înregistrat rezultatele: FK Csikszereda – Corvinul Hunedoara 2-1 și Unirea Slobozia – Gloria Buzău 1-1. În clasamentul play-off-ului, pe primul loc se află Unirea Slobozia 47p, urmată de CSC Șelimbăr 44p, Corvinul 42p, Csikszereda 39p, Gloria Buzău 38p, Mioveni 35p. Partida de luni de la Mioveni va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai