spot_img
18.1 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Șoferul care l-a rănit pe politicianul de Avrig a fost reținut! Avea alcoolemie mare!

Știri din Județ

Publicitate
Președintele filialei S.O.S Avrig a fost implicat ieri într-un eveniment rutier și a fost dus de urgență la spital. Șoferul care l-ar fi luat și tâtât pe capotă zeci de metri a fost reținut.

După câteva ore, șoferul care a ales să plece de la locul faptei a fost identificat de către oamenii legii. Conform martorilor, șoferul ar fi intrat intenționat cu mașina în pieton, la mijloc fiind vorba de o dispută politică. Conform surselor Sibiu Independent, șoferul implicat se numește Nicolae Constantin și face parte din partidul PNL.

Publicitate

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comunicatul oficial al IPJ SIBIU

Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public, privind un eveniment care s-a produs în orașul Avrig, din județul Sibiu, Compartimentul Relații Publice din cadrul IPJ Sibiu este abilitat să comunice următoarele: La data de 14 aprilie, în jurul orei 17.30, în urma unui apel 112, un bărbat a sesizat faptul că o persoană cunoscută l-ar fi agresat, pe o stradă din orașul Avrig, în sensul ca l-ar fi acroșat cu autoturismul, cu intenție, acesta fiind pieton în acel moment. În urma cercetările și verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în fapt, s-ar fi produs un conflict spontan între cei doi localnici, ambii fiind identificați. La nivelul Poliției Orașului Avrig, la data de 14.04.2024 s-a deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. În această dimineață, în urma extinderii cercetărilor și cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența băutorilor alcoolice, una dintre cele 2 persoane implicate în conflict, respectiv un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost reținută pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sibiu, urmând a fi prezentată parchetului cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mesajul de Paște din partea PSD Sibiu