spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

În urma articolului Sibiu Independent, LIDL România ia măsuri!

Știri din Județ

Publicitate
Veste bună pentru mămici și pietoni! În curând se vor bucura, în siguranță, de un trotuar de acces spre magazinul Lidl situat în Cartierul Arhitecților. Gata cu frica mașinilor!

Măsura a fost anunțată în urma analizării situației la București, asta după articolul și sesizarea Sibiu Independent. Reamintim faptul că acum câteva zile, o mămică însoțită de doi copii erau să fie striviți de un autocamion, deplasându-se pe carosabil din cauza lipsei unei ci de acces pieton. Astfel, cât de curând, reprezentanții LIDL vor elabora toată birocrația administrativă necesară pentru aprobarea unor astfel de lucrări. Dacă răspunsul va fi AFIRMATIV, în cel mai scurt timp, clienții vor avea parte de o cale de acces pietonal direct din trotuarul străzii Grigore Ionescu înspre magazin.

Publicitate

„Colegii noștri s-au întâlnit astăzi în cadrul unei ședințe speciale, pentru a găsi cele mai bune soluții pentru situația la care faceți referire. Astfel, colegii noștri responsabili de acest subiect vor demara măsurile necesare pentru crearea unei căi de acces care să permită traficul pietonal din trotuarul de pe șoseaua Grigore Ionescu către magazinul nostru în condiții de siguranță, pe care o vor înainta către autorități spre aprobare şi, în funcție de răspunsul lor, vom acționa în consecință. Încă o dată, ne pare rău de situație” a transmis LIDL România

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Am venit în vizita la Sibiu si primul lucru care l am sesizat în momentul cind am fost la Lidl în Cartierul Arhitecților a fost cum s a putut proiecta fără o întrare pt pietoni știind ca este un cartier de tineri care au copii și ca o sa se meargă pe jos la cumpărături…de ce a fost nevoie de un accident ca să se ia masuri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer