spot_img
8.6 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

BC CSU Sibiu se impune la Voluntari și poate închide seria în Sala Transilvania

Știri din Județ

Publicitate

Victorie mare pentru BC CSU Sibiu în sferturile de finală din liga națională de baschet. Sibienii s-au impus cu scorul de 98-96 în partida din deplasare cu CSO Voluntari.

Publicitate

BC CSU Sibiu a obținut un succes important în partida disputată marți seara în Sala ”Gabriela Szabo” din Voluntari. Sibienii au egalat la 1 în seria cu CSO Voluntari și vor disputa următoarele două partide pe teren propriu. Joi și sâmbătă, în Sala Transilvania, BC CSU Sibiu poate obține cele două victorii care să o califice în primele patru din liga națională de baschet. Sibienii au arătat că pot repeta succesul din sezonul precedent când i-au eliminat pe ilfoveni.

La fel ca în partida de duminică sibienii au fost cei care au început mai bine jocul. Au avut avantaj de zece puncte încă din primele minute și au condus cu 31-22 după primul sfert. Ilfovenii au revenit în joc și au reușit să egaleze până la pauza mare, scor 51-51. S-a mers cap la cap, iar după sfertul trei egalitatea s-a menținut, 73-73. În ultimele două minute s-a intrat cu avantaj minim pentru gazde. Ilfovenii au reușit și două aruncări de trei puncte, iar diferența s-a mărit la 96-91. Când totul părea pierdut, sibienii au revenit spectaculos, au marcat trei coșuri de două puncte și o aruncare liberă. Au ratat ultima aruncare liberă pentru ca timpul de joc rămas să se scurgă în favoarea lor. Punctele sibienilor au fost marcate de Loving 21p, Ivanov 17, Threatt Jr 17, Uță 16, Pratt 12p, Dragoste 10p, Barro 5p.

Joi seara, publicul sibian trebuie să umple tribunele Sălii Transilvania. De la ora 19.45, BC CSU Sibiu și CSO Voluntari se întâlnesc în meciul trei. Biletele de intrare sunt disponibile pe bilete.ro, dar și la casele de bilete de la Sala Transilvania. După cele două meciuri de la Voluntari, sibienii au arătat că au forța de a elimina CSO Voluntari. Cu sprijinul fanilor, misiunea ardelenilor pare mult mai ușoară.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer