spot_img
14.1 C
Sibiu
miercuri, 22 mai, 2024
spot_img

Drumeție în Munții Cindrel, pe traseul Valea Argintului – Vârful Drăguț – Poiana Trandafirilor

Știri din Județ

Publicitate
Echipa Anii Drumeției invită iubitorii de aventură, duminică, 21 aprilie 2024, într-o drumeție cu dificultate ușoară spre medie în Munții Cindrel, pe traseul Valea Argintului – Vârful Drăguț – Poiana Trandafirilor – retur.

UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?

Publicitate

Duminică, 21.04.2024 la ora 09:00, în parcarea din fața Pensiunii “Dumbrava Sibiului” și a Hotelului Hilton.
Ne vom grupa în mașinile personale și vom porni spre Cisnădioara.

INFORMAȚII TRASEU

Ruta: Valea Argintului – Vârful Drăguț – Poiana Trandafirilor – retur
Dificultate usoară spre medie.
Diferență de nivel: 500 m
Durată: 5-6 ore
Distanță: 12 km

ECHIPAMENT NECESAR

– bocanci;
– pelerina;
– îmbrăcăminte de munte în mai multe straturi și adaptată la condițiile meteo specifice sezonului (căciulă, mănuși, tricouri tehnice, polar, geacă și pantaloni de drumeție rezistente la umezeala,vânt și frig);
– sticlă cu ceai/apă (min 1l)
– sandwich-uri/gustări

COSTURI

70 lei/persoană
Include ghidaj de specialitate. Nu include alte costuri.
Activitatea se va ține cu minim 4 participanți, copiii sub 14 ani au gratuitate.
Pentru cei care au nevoie de transport, există varianta de transport în sistem de ridehsare pentru un numar limitat de persoane. Vă rugăm să contactați ghidul înainte de înscriere.

GHID

Ionel Șoroștinean
Ghid Montan
0722377667

Notă:

– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.

———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri