spot_img
19.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Revenire de senzație pentru BC CSU Sibiu. Condusă cu 22 de puncte, echipa sibiană a câștigat în prelungiri

Știri din Județ

Publicitate

Un meci început prost de echipa sibiană s-a terminat cu o mare bucurie după o revenire ce a necesitat și o repriză de prelungiri. BC Sibiu a trecut cu 90-89 de CSO Voluntari în meciul trei al sferturilor de finală din Liga națională de baschet.

Publicitate

CSO Voluntari a venit hotărâtă să câștige meciul din Sala Transilvania și a început cu un parțial de 8-0. Sibienii au revenit și după primul sfert oaspeții aveau avantaj minim, 17-16. Sfertul doi le-a aparținut în totalitate ilfovenilor care la pauză mare aveau avantaj de 21 puncte, 48-27. Sibienii nu au cedat, au început cursa de urmărire și au redus diferența după ce au câștigat al treilea sfert cu 25-13. Oaspeții aveau încă 9 puncte diferență, dar în ultimul minut al jocului Sibiul a reușit să egaleze la 78.

Repriza de prelungiri a adus în avantaj, pe rând, ambele echipe, dar decisiv a fost Threatt Jr.. Acesta a transformat două aruncări libere cu o secundă înainte de final și a stabilit scorul final,90-89, chiar dacă oaspeții au încercat o ultimă aruncare. BC CSU Sibiu conduce cu 2-1 și se poate califica în semifinale în meciul patru care va avea loc tot în Sala Transilvania.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!