spot_img
10.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

SIBIU: Primarul Astrid Fodor și-a numit un contra-candidat în Consiliul de Administrație TURSIB

Știri din Județ

Publicitate

Compania publică de transport local TURSIB are un nou membru în Consiliul de Administrație: omul de afaceri și politician Cristian Marinescu. Numirea a fost făcută de primarul Astrid Fodor, TURSIB fiind direct subordonată acesteia. Acum câteva luni, Cristian Marinescu o critica public Astrid Fodor.

Publicitate

Săptămâna trecută a venit decizia de numire ca reprezentant al mediului de afaceri în Consiliul de Administrație TURSIB a lui Cristian Marinescu. Locul era vacant de ceva vreme prin demisia lui Rareș Sârbu.

De câțiva ani, primarul Astrid Fodor s-a folosit de o prevedere legală ambiguă și a trecut TURSIB din subordinea Consiliului Local în cea a primarului. Astfel, primarul poate numi membrii Consiliului de Administrație.

Numirea lui Cristian Marinescu în preajma campaniei electorale vine ca o surpriză. Acesta candidează la funcția de primar… contra lui Astrid Fodor. Marinescu reprezintă Partidul Patrioților, după ce a cochetat anul trecut cu AUR.

Într-un video postat de acesta în august anul trecut, Marinescu o critica pe Fodor: „Chiar sincer mă bucur că nu mai candidați și mă bucur că nu mai candidați și sincer chiar nu mai aveți de ce să candidați și oricum nu v-aș mai fi votat, sincer!”

VIDEO: Ce spunea Cristian Marinescu în august 2023 despre primarul Fodor

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!