spot_img
18.2 C
Sibiu
miercuri, 22 mai, 2024
spot_img

SIBIU: Primarul Astrid Fodor și-a numit un contra-candidat în Consiliul de Administrație TURSIB

Știri din Județ

Publicitate

Compania publică de transport local TURSIB are un nou membru în Consiliul de Administrație: omul de afaceri și politician Cristian Marinescu. Numirea a fost făcută de primarul Astrid Fodor, TURSIB fiind direct subordonată acesteia. Acum câteva luni, Cristian Marinescu o critica public Astrid Fodor.

Publicitate

Săptămâna trecută a venit decizia de numire ca reprezentant al mediului de afaceri în Consiliul de Administrație TURSIB a lui Cristian Marinescu. Locul era vacant de ceva vreme prin demisia lui Rareș Sârbu.

De câțiva ani, primarul Astrid Fodor s-a folosit de o prevedere legală ambiguă și a trecut TURSIB din subordinea Consiliului Local în cea a primarului. Astfel, primarul poate numi membrii Consiliului de Administrație.

Numirea lui Cristian Marinescu în preajma campaniei electorale vine ca o surpriză. Acesta candidează la funcția de primar… contra lui Astrid Fodor. Marinescu reprezintă Partidul Patrioților, după ce a cochetat anul trecut cu AUR.

Într-un video postat de acesta în august anul trecut, Marinescu o critica pe Fodor: „Chiar sincer mă bucur că nu mai candidați și mă bucur că nu mai candidați și sincer chiar nu mai aveți de ce să candidați și oricum nu v-aș mai fi votat, sincer!”

VIDEO: Ce spunea Cristian Marinescu în august 2023 despre primarul Fodor

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri