spot_img
18.2 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Târgul de Paști de la Sibiu se deschide vineri, 26 aprilie

Știri din Județ

Publicitate
Târgul de Paști de la Sibiu, eveniment găzduit de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu va avea loc în perioada 26 aprilie – 3 mai în Piața Mare a orașului. Căsuțele expozanților vor fi deschise în fiecare zi între orele 11 și 21:00.


Târgul de Paști este un punct de întâlnire între tradiție și modernitate, un spațiu unde muzica și activitățile de divertisment se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă de sărbătoare, accesibilă tuturor membrilor comunității.

Publicitate

Vă invităm să apreciați talentul beneficiarilor centrelor rezidențiale,copii și adulți, care își vor expune produsele handmade realizate cu multă migală, dar și să vă bucurați de momente de neuitat alături de membrii familiei DGASPC Sibiu.
Haideți să sărbătorim împreună bucuria renașterii pe care sărbătoarea Paștilor o aduce în inimile noastre!
” – transmit organizatorii pe pagina de Facebook.

Târgul de Paști din Sibiu a fost organizat pentru prima dată în anul 2010, fiind unul dintre primele de acest tip, din țară. Prima ediție a fost organizată pe pietonala Nicolae Bălcescu iar apoi s-a desfășurat în Piața Mare. Evenimentul este organizat de Asociația Events for Tourism

Sursa foto: Dragoș Dumitru

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!