17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Astrid Fodor, primarul Sibiului și-a adus aminte de baschet! În campanie

Știri din Județ

Cu cât se apropie alegerile locale, cu atât se înmulțesc aparițiile în oraș ale primarului Astrid Fodor. Deși nu a fost văzută ultimii patru ani la meciurile de baschet, aseară a fost prezentă la meciul echipei locale BC CSU Sibiu împotriva celor de la Voluntari. Suporterii au taxat ieșirea imediat drept electorală!


Politicienii fac orice pentru voturi, spune o vorbă din popor. La meciul de aseară de baschet de la Sala Transilvania, a fost prezentă în tribune și Astrid Fodor. Alături de ea a venit și consilierul local Wolfgang Guib, favoritul acesteia pentru a prelua mandatul de primar în viitor.

Publicitate

Deși adevărații suporteri CSU Sibiu au tricouri sau măcar eșarfe la gât cu numele echipei favorite, Astrid Fodor și Wolfgang Guib au ținut eșarfele pe picioare. Rectorul ULBS, prezent la meci alături de aceștia le-a oferit, și el a purtat eșarfa la gât.

Postarea făcută de Primăria Sibiu astăzi în care anunța prezența primarului la meci, a fost rapid taxată de suporteri:

„O postare absolut electorala, iar asta se vede si din faptul ca nu mentioneaza niciun cuvant despre rector, care e langa ea. Ci doar despre consilierul FDGR.”

„Patru ani nu ati iesit din birou distinsa doamna! Acum va aduceti aminte de baschet, de tren urban, de pasaje si baze sportive. Rusine!”

„Cat de penibil ! Doamna Fodor nu a mai calcat in Sala Transilvania de cel putin patru ani!, dar si-a adus aminte acum de echipa.”

Primăria are mână largă în an electoral

Trebuie amintit că primarul Astrid Fodor a înaintat spre vot Consiliului Local Sibiu lista asociațiilor sportive care vor primi finanțare anul acesta de la Primăria Sibiu pe Agenda Sportivă. Ascoiația Baschet Club Sibiu va primi 2 milioane de lei pentru pregătirea și participarea sportivilor la campionatul național și încă 17.000 de lei pentru Memorialul Elemer Tordai.

Echipa de baschet BC CSU Sibiu este patronată de Universitatea Lucian Blaga care, teoretic, îi asigură finanțarea din surse proprii și din sponsorizări de la diferite firme. Plus banii obținuți pe Agendele Sportive ale municipiului Sibiu și Consiliului Județean. Aseară, lângă primarul Astrid Fodor a stat și rectorul ULBS, Sorin Radu, dar acesta nu a fost pomenit în postarea de Facebook a Primăriei Sibiu.

„Am fost alături de baschetbaliștii sibieni la meciul de aseară, împreună cu domnul consilier local Wolfgang Guib, pentru a-i susține. Îi invit pe sibieni să încurajeze echipa noastră pentru meciul de mâine și să le ținem pumnii împreună!” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic