spot_img
10.1 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

Dosar penal pentru un motociclist din Târnava. Este acuzat de mai multe infracțiuni

Știri din Județ

Publicitate
Un bărbat în vârstă de 48 de ani din Târnava are mari probleme cu legea. Acesta este acuzat de săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, respectiv refuz de recoltare a probelor biologice.

Conform polițiștilor sibieni, ieri, în jurul orei 20:00, în comuna Târnava, o femeie în vârstă de 33 de ani, din localitate, aflată în calitate de pieton pe acostamentul străzii Fântânilor, a fost acroșată de un motociclu condus de către un bărbat, care și-a continuat deplasarea fără a opri la locul producerii evenimentului. Femeia a fost transportată la spital cu leziuni ușoare, fără a necesita internarea.

Publicitate

Conducătorul motociclului a fost identificat și depistat în scurt timp de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică. În urma verificărilor efectuate rezultând faptul că nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii consumului de alcool și substanțe psihoactive.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ