spot_img
15.7 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Probleme rutiere depistate la Sibiu, Șelimbăr și Mediaș

Știri din Județ

Publicitate
Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Acum două zile, în jurul orei 20:00, în localitatea Ațel, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală de către o localnică în vârstă de 18 ani.Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că tânăra nu posedă permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule.

Publicitate

O zi mai târziu, în jurul orei 05:00, în Șelimbăr, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Doamna Stanca de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Argeș. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 17:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Nicolae Teclu de către un sibian în vârstă de 58 de ani. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat un rezultat de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ