spot_img
10.1 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

Joia aceasta are loc inaugurarea noii Policlinici a Spitalului Orășenesc Cisnădie

Știri din Județ

Publicitate
Pentru a fi puternică și sănătoasă, o comunitate trebuie să beneficieze de un sistem medical performant. În urmă cu 13 ani, o decizie neinspirată, impusă de la București, punea lacătul pe Spitalul Orășenesc Cisnădie, iar după un an de eforturi reușeam să redeschidem această unitate medicală, în ciuda previziunilor sumbre ale unora.

Au trecut de atunci 12 ani în care Spitalul a fost mereu o prioritate pentru administrația locală: au fost investiți bani din bugetul local, obținute finanțări din surse extrabugetare, atragere de medici bine pregătiți și imbunătățire continuă a condițiilor de la spital.

Publicitate

Așadar, joi, 25 aprilie 2024, ora 12:00, strada Băilor nr. 27 (curtea cu clădirea de Interne), va avea loc inaugurarea celei mai importante investiții de până acum: „Reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului integrat de specialitate din cadrul Spitalului Orășenesc Cisnădie”, un proiect cu finanțare europeană a cărui valoare totală este de 11,2 milioane lei.

Practic, de acum înainte, cisnădienii beneficiază de o infrastructură medicală modernă, de aparatură performantă, de ultimă generație, chiar în orașul lor, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze la Sibiu, putând fi consultați, tratați și vindecați într-o unitate spitalicească, ce rivalizează din punctul de vedere al condițiilor și dotărilor cu orice instituție europeană de acest tip. Un spital cu dotări moderne, cu medici bine pregătiți, generează încredere și siguranță în rândul comunității, iar cisnădienii au parte astăzi de toate acestea.

Povestea Spitalului Orășenesc Cisnădie poate fi considerată una de succes și nu se oprește aici. Am pregătit un nou proiect prin care Spitalul va fi reabilitat, modernizat, extins și dotat în întregime. În urmă cu 12 ani, împreună cu cisnădienii am salvat Spitalul, iar acum aici sunt salvate mii de vieți.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ