spot_img
11.2 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

Invitație la o tură cu bicicleta prin oraș. Startul se va da din Piața Mare a Sibiului

Știri din Județ

Publicitate
Asociația Urban Bike Revolution își propune să ducă mai departe tradiția începută în 2022, de a marca în mod simbolic deschiderea sezonului de mers pe bicicletă în Sibiu. Deși temperaturile, chiar și pe perioada lunilor de iarnă, sunt destul de prietenoase iar discrepanța nu mai este așa de mare între sezonul cald și rece, totuși se remarcă o creștere a numărului de utilizatori în ultima perioadă.

Sâmbătă, cu start din Piața Mare, de la ora 15:30, iubitorii mersului cu bicicletă sunt așteptați cu mic cu care la startul turului ce va străbate străzile și cartierele din oraș.

Publicitate

Acest tur are un rol simbolic. Pe deoparte ne dorim să creștem nivelul de conștientizarea în rândul tuturor participanților la trafic, să fie mai atenți, pe de altă parte ne dorim să oferim o experiență plăcută tuturor cetățenilor, în special celor care se simt în nesiguranță sau amenințați de trafic. Acest lucru se datorează în special sprijinul oferit de autoritățile competente, după cum declară Andrei Rusu, de la Urban Bike Revolution.

Turul a fost și este destinat în special celor care nu se simt în siguranță să se deplaseze în diferite zone alte orașului pe bicicletă în viața de zi cu zi, iar toți participanții la tur vor respecta instrucțiunile organizatorilor și ale autorităților competente mobilizate.   

Această acțiune face parte din proiectul BikeSchool și este cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Educațională, realizată cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu și sponsorizată de KeepCalling, GreenHill Sibiu și ActionSport.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ