spot_img
10.4 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

RĂȘINARI: Elevii școlii Barcianu lăudați pentru faptele lor

Știri din Județ

Publicitate

Într-o Românie încă necivilizată la capitolul gunoi aruncat pe stradă, Rășinariul pare să facă excepție. Elevii și cadrel didactice de la Școala Barcianu din localitate au pornit în Săptămâna Verde la o amplă acțiune de curățenie a satului. Chiar dacă nu au găsit foarte multe gunoaie aruncate pe spațiul public, ei vor să dea un exemplu adulților din sat și turiștilor. Compania SOMA Sibiu i-a lăudat pentru inițiativă.

Publicitate

„𝗙𝗮𝗰 𝗰𝘂𝗿𝗮𝘁 𝗽𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗺𝗲𝗮” este proiectul anual al Școlii Barcianu din Rășinari. Prin acesta, elevii participă la curățenia satului, dar transmit și un semnal adulților să își mențină străzile curate.

„Rășinariul e o localitate turistică foarte căutată, motiv pentru care e important să arătăm nu doar cele mai frumoase obiective, ci și cele mai curate străzi.” transmit reprezentanții școlii.

De la un an la altul, elevii au constata că sunt tot mai puține hârtii și PET-uri aruncate pe jos. „Ne bucurăm că suntem un model pentru cei din jur și ne bucurăm că ni se alătură de fiecare dată organizatorii Urme pe Play!”, au concluzionat reprezentanții școlii Barcianu din Rășinari.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ