spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 05 mai, 2024
spot_img

BC CSU Sibiu a câștigat primul meci cu CSM Constanța

Știri din Județ

Publicitate

Victorie la ultima fază a meciului pentru echipa de baschet BC CSU Sibiu în turneul 5-8 al Ligii naționale. Sibienii au trecut cu 93-91 de CSM Constanța.

Publicitate

După cum a început partida desfășurată în Sala Transilvania, fanii sibienii au crezut că vor asista la o victorie facilă a favoriților. După primul sfert, BC CSU Sibiu a condus cu 33-20, diferența de 13 puncte părând a fi liniștitoare. CSM Constanța nu a renunțat la luptă, a câștigat sfertul secund, iar la pauză mare diferența s-a redus la șase puncte, 49-43.

Revenirea oaspeților a continuat și în sfertul trei, câștigat clar de CSM Constanța, care conducea cu 67-62 înainte de ultimele zece minute. S-a mers cap la cap, fiecare echipă având avantaj, dar coșul victoriei a fost reușit de gazde, la ultima aruncare, când toată lumea se pregătea de prelungiri.

Punctele sibienilor au fost marcate de Dragoste și Ivanov 17, Loving și Threatt Jr 15, Uță 13, Gavriloaia 9p, Pratt 5, Kuti 2. Meciul doi dintre CSM Constanța și BC CSU Sibiu va avea loc luni seara, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Constanța.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ