spot_img
23.1 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

Adrian Bibu: „Consultații gratuite pentru sibieni. Caravana de Sănătate a Crucii Roșii ajunge la Sibiu”

Știri din Județ

Adrian Bibu, candidatul PNL la Primăria Municipiului Sibiu și administratorul public al județului Sibiu a anunțat că în perioada 27 mai – 13 iunie 2024 sibienii vor putea beneficia de consultații gratuite în cadrul Caravanei de Sănătate a Crucii Roșii, în parcarea Sălii Transilvania.

Redăm mai jos mesajul publicat pe pagina sa de Facebook:

Șase autospeciale, în care se vor realiza consultații gratuite (medicină generală, ORL, cardiologie, pediatrie și oftalmologie) se vor afla la Sibiu, la Sala Transilvania, în perioada 27 mai – 13 iunie.

Am discutat cu Raluca Morar, directoarea de la Crucea Rosie Filiala Sibiu și cu Alin Secetă, directorul Sălii Transilvania, ultimele detalii ale acestui demers, pe care Consiliul Județean îl susține și promovează.

Timp de trei saptamâni, toți sibienii vor putea beneficia de serviciile acestui proiect, inițiat de Crucea Roșie, care a parcurs deja o bună parte din țară.

Caravana de Sănătate dispune de toate dotările necesare activităților medicale pe care și le propune. Ea asigură, de asemenea, cadrele medicale ale proiectului, iar Consiliul Județean Sibiu, prin Serviciul Public Sala Transilvania, va pune la dispoziție, pe lângă spațiul de parcare pentru autospeciale, spații pentru săli de așteptare și recepție, toalete și acces la rețele de apă și curent” – transmite Adrian Bibu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Jocul tradițional de Țuru la Mediaș

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ