spot_img
16.2 C
Sibiu
marți, 07 mai, 2024
spot_img

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Știri din Județ

Publicitate

Sâmbătă după-amiază, pe Stadionul 8 Mai din Mediaș, ACS va juca în play-off-ul seriei a noua a ligii a treia cu Gloria Bistrița. Partida va începe la ora 17.00.

Publicitate

Meciul de sâmbătă pare a fi ultima șansă reală pentru medieșeni de a prinde locul doi, cel care asigură prezența la barajul de promovare în liga a doua. Medieșenii au nevoie de cele trei puncte, dar și de un pas greșit al celor de la Unirea Ungheni în partida cu Universitar Alba Iulia. ”Mai avem cinci meciuri și ne gândim doar la victorie. Cu Bistrița avem o victorie și două egaluri în acest campionat. Trebuie să fim mai bărbați, să avem caracter la aceste meciuri, să fim foarte atenți pe parcursul celor 90 de minute. Caracterele puternice se văd la aceste meciuri. Trebuie să câștigăm cele trei meciuri pe teren propriu. A fost o mare dezamăgire după înfrângerea de la Ungheni. Acolo, după minutul 70 părea imposibil să pierdem jocul, dar în minutul 85, după un corner am primit gol, deși ei renunțase la faza ofensivă”, a spus Mihai Ianc, antrenorul celor de la ACS Mediaș.

Și jucătorii medieșeni sunt conștienți de importanța jocului de sâmbătă. ”Va fi un meci greu, vom juca cu echipa care a acumulat cele mai multe puncte, dar dacă vom intra motivați, cu siguranță cele trei puncte vor rămâne la Mediaș. Ne lipsește încrederea în noi. Dacă vom lucra la acest capitol și vom fi mai atenți în fața porții cu siguranță vom câștiga cele trei puncte”, a declarat Fabio Blaga.

Partida de sâmbătă va fi transmisă în direct pe pagina de facebook a clubului din Mediaș.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Jocul tradițional de Țuru la Mediaș

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ