spot_img
12.2 C
Sibiu
joi, 09 mai, 2024
spot_img

Razie rutieră în Sibiu! În doar 6 ore, zeci de abateri

Știri din Județ

Publicitate
Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

În doar 6 ore, au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale, din care 53 pentru nerespectarea normelor rutiere, 397 de persoane testate pentru consum de alcool și 9 pentru consum de droguri, 3 șoferi fiind pozitivi la alcool.

Publicitate

Acțiunile polițiștilor s-au desfășurat în sistem integrat, cu participarea atât a polițiștilor rutieri cât și a celor de ordine publică, în mediul rural dar și urban, în noaptea de 26/27 aprilie, în intervalul orar 22:00-04:00.

Din cele 53 de sancțiuni contravenționale aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, 2 au fost aplicate pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Un al treilea șofer, a cărui alcoolemie a fost de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a fost depistat pe DN14.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu a pierdut primul meci cu Dinamo

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr