spot_img
20.2 C
Sibiu
miercuri, 22 mai, 2024
spot_img

CSO Tălmaciu este vicecampioană națională la popice

Știri din Județ

Publicitate

Echipa de popice CSO Tălmaciu a reușit să repete performanța de anul trecut și a obținut titlul de vicecampioană națională. Visul celor din Tălmaciu este să se construiască o sală de popice în orașul sibian.

Publicitate

Echipa de popice CSO Tălmaciu s-a clasat pe locul al doilea la campionatul național de popice, dobândind titlul de vicecampioană națională. Prin această performanță, echipa din Tălmaciu dovedește încă o dată înaltul profesionalism la care jucătorii practică jocul de popice. Echipa sibiană a încheiat sezonul după o finală grea cu campioana CFR Cluj. Băieții au luptat pentru fiecare punct, dar din păcate au pierdut finala și au rămas cu titlul de vicecampioană.

Primarul orașului Tălmaciu a anunțat că se fac demersurile necesare pentru construirea unei săli de popice în localitate. ”Îi felicit pe toți jucătorii care au contribuit la această victorie, care așază numele orașului Tălmaciu la loc de cinste în lumea sportului. Pentru a le dovedi sprijinul și recunoștința noastră, am făcut demersurile necesare la Agenția Națională pentru Sport și am primit deja sub formă de donație aparatură formată din opt piste de joc. Am identificat deja și o sursă de finanțare pentru construirea unei săli de popice așa cum popicarii noștri merită, documentele fiind deja trimise spre aprobare către Consiliul Județean. Felicitări, băieți! Meritați toate laudele noastre!”, a transmis Ioan Oancea.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri