spot_img
12.3 C
Sibiu
duminică, 19 mai, 2024
spot_img

În a doua zi de Paște, FC Hermannstadt va juca ultimul meci acasă în acest sezon

Știri din Județ

Publicitate

FC Hermannstadt și Politehnica Iași se întâlnesc luni în play-out Superligii României. Meciul se va juca pe stadionul Municipal și va incepe la ora 15.00

Publicitate

Partida va fi condusă la centru de Ionuț Coza-Cernica, ajutat la cele două linii de Marius Badea-Rm. Vâlcea și Adrian Popescu-Craiova. Arbitru de rezervă va fi Marius Omuț-Satu Mare. Arbitrii VAR vor fi Cătălin Popa -Pitești și Ionel Dumitru-Gherghița-Prahova. Observator va fi Irina Mârț-București. Suporterii sibienii vor putea cumpăra bilete de la casele Stadionului Municipal. Acestea vor costa 50 lei la tribuna întâi și 40 de lei la tribuna a doua. La peluze, un bilet va costa 20 de lei. Copiii vor avea acces în Family Zone, la tribuna a doua.

Partida va fi una mai mult de vacanță pentru sibieni, dar va avea o importanță uriașă pentru ieșeni. Dacă FC Hermannstadt nu mai are un obiectiv important în acest final de sezon, poate doar câștigarea play-out-ului, Politehnica Iași duce o luptă disperată pentru evitarea retrogradării. Ieșenii sunt ultimii în clasament, dar o eventuală victorie i-ar duce pe un loc de baraj. Meciul de pe stadionul Municipal va putea fi urmărit pe Digisport 1 și Primasport 1.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților

Urs semnalat în localitatea sibiană Avrig