spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 19 mai, 2024
spot_img

BC CSU Sibiu luptă pentru locul șapte cu Dinamo

Știri din Județ

Publicitate

Echipa de baschet BC CSU Sibiu se pregătește pentru ultimele partide din liga națională de baschet. Meciurile cu Dinamo vor conta pentru locurile 7-8.

Publicitate

BC CSU Sibiu și Dinamo București se vor întâlni miercuri seara în primul meci al finalei pentru locurile 7-8 din Liga națională de baschet. Partida va avea loc în Sala Transilvania. Sibienii nu se vor putea baza la meciurile cu bucureștenii pe un jucător foarte important. ”Jay Threatt a fost nevoit să se despartă de echipa înainte ca sezonul să se fi terminat, urmare a unor probleme de ordin familial. Îi mulțumim pentru perioada în care a îmbrăcat tricoul galben-albastru și îi dorim multă sănătate lui și familiei sale!”, au transmis reprezentanții clubului sibian.

Biletele de acces în Sala Transilvania costă 30 de lei și pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.ro. Fanii le pot cumpăra și de la casele de bilete ale Sălii Transilvania. Partida programată să înceapă la ora 19.00 va fi transmisă în direct pe canalul de youtube al Federației Române de Baschet. Partida BC CSU Sibiu – Dinamo se va juca după sistemul cel mai bun din trei meciuri. Al doilea joc este programat duminică 12 mai, de la ora 19.00, în sala Dinamo. Dacă rezultatul va fi egal, după două meciuri, jocul decisiv va avea loc pe 16 mai în Sala Transilvania, tot de la ora 19.00

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților