spot_img
19.1 C
Sibiu
luni, 20 mai, 2024
spot_img

Meci de vacanță pentru ACS Mediaș

Știri din Județ

Publicitate

Meciul de sâmbătă de la Bistrița ar fi putut aduce calificarea medieșenilor la barajul de promovare în liga a doua. Evoluția modestă din play-off a medieșenilor, unde au acumulat doar patru puncte, a făcut ca meciul de la Bistrița să nu mai aibă nicio importanță.

Publicitate

La începutul anului 2024, ACS Mediaș avea patru puncte avans în fața celor de la Unirea Ungheni și trei meciuri pe teren propriu în fața mureșenilor. Erau favoriți la locul doi în clasament, în condițiile în care Gloria Bistrița se distanțase în fruntea clasamentului. Cele trei înfrîngeri suferite la Mediaș și una la Ungheni, au întors situația în favoarea Unirii Ungheni, ajunsă acum la barajul de promovare în liga secundă, în locul echipei pregătite de Mihai Ianc. ACS Mediaș nu a adunat decât patru puncte în cele opt etape ale play-off-ului și în ultimul meci din sezonul regular.

Partida din play-off-ul seriei a noua a ligii a treia dintre CS Gloria 2018 Bistrita și ACS Mediaș 2022 se va disputa pe stadionul din Complexul Sportiv ”Jean Pădureanu”, sâmbătă 11.05.2024, de la ora 18:00. Partida va fi transmisă live pe Facebook, pe pagina celor de la ACS Mediaș.  În clasamentul play-off-ului, seriei a noua, Gloria Bistrița și Unirea Ungheni sunt calificate la barajul de promovare în liga a doua. Gloria Bistrița este pe primul loc cu 54 puncte, urmată de Unirea Ungheni 49p, ACS Mediaș 38p, Universitar Alba Iulia 37p.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi zboruri directe din Sibiu cu FlyLili