17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Măgura Cisnădie a scăpat de emoții după egalul din Giulești

Știri din Județ

Măgura Cisnădie a încheiat cu bine sezonul din Liga Florilor MOL. Sâmbătă după-amiază, Măgura a remizat în deplasare, scor 32-32, cu Rapid.


Emoțiile au durat pe tot parcursul meciului din capitală, mai ales că veștile de la alte meciuri au venit și cu bune și cu rele. Corona Brașov a fost condusă la pauză cu 23-16 de SCM Râmnicu Vâlcea și Măgura era practic salvată. Numai că repriză a doua a adus o revenire de neașteptată pentru Corona care a câștigat actul secund cu 22-11, iar meciul cu 38-34. Cum Dunărea Brăila si-a respectat statul de favorită și s-a impus cu 43-24 cu CSM Tg.Jiu, Măgura avea nevoie de un punct în partida de la București.

Publicitate

Sibiencele au reușit un meci foarte bun și au terminat la egalitate cu vicecampioana României. După 16-16 la pauză, Măgura a avut chiar șansa de a câștiga, dar a fost egalată 32 la ultima aruncare a meciului. În clasamnerul final, Corona Brașov a avut 32p, Măgura Cisnădie și CSM Baia Mare 31p, iar CSM Tg. Jiu 30 de puncte. Tg.Jiu va juca juca la barajul de menținere cu HC Zalău, Activ Ploiești și CSM Deva.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic