15.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Meciul Rapid- Măgura Cisnădie este în atenția Federației Române de Handbal

Știri din Județ

Rezultatele partidelor din ultima etapă a Ligii Florilor la handbal feminin au adus o situație specială la Federația Română de Handbal. Oficialii FRH anchetează cazul meciurilor Corona Brașov – SCM Rm.Vâlcea și Rapid – Măgura Cisnădie, în urma cărora la barajul de menținere în Liga Florilor a ajuns formnația CSM Tg. Jiu. Nu este exclusă nici o sesizare la DNA.


Secretarul general al FRH, Nicolae Luca, a sesizat marți Comisia de Disciplină pentru a cerceta rezultatele partidelor Rapid București-Măgura Cisnădie, scor final 32-32, și Corona Brașov-SCM Râmnicu Vâlcea, scor 38-34.

Publicitate

Potrivit GSP.ro, cel mai important site de sport din România, Federația Română de Handbal ar putea sesiza chiar DNA în acest caz. ”Din păcate pentru FRH, instituția nu deține pârghiile necesare ca să poată ancheta cluburile sub suspiciune de rezultate aranjate, deoarece în luna martie Consiliul de Administrație a schimbat regulamentul de disciplină care avea un paragraf în care se putea interveni dacă existau suspiciuni de „corupție, pariuri și manipularea rezultatelor într-un meci de handbal” , a precizat gsp.ro

Pentru a interveni, instituțiile statului trebuie să fie sesizate de conducerea FRH. Corona Brașov a câștigat partida cu Rm.Vâlcea după ce a fost condusă la șapte goluri după prima repriză, iar în Giulești, a fost înregistrat un rezultat de egalitate favorabil ambelor echipe, deși, valoric, gazdele ar fi fost favorite la câștigarea partidei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic