15.1 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Știri din Județ

Un tânăr tunisian, în vârstă de doar 23 de ani, a ajuns la spital după ce ar fi fost bătut în fața unui local din zona centrală a Sibiului. Conform surselor Sibiu Independent, agresiunea s-ar fi produs lângă localul Oldies Pub.

Conform polițiștilor sibieni, azi-noapte, în jurul orei 04:00, prin apel 112, polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină în zona centrală a municipiului Sibiu, pentru aplanarea unui conflict între 4 persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști, jandarmi și un echipaj medical. Conform purtătorului de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon, victima se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu vorbea deloc limba română.

Publicitate

„Din primele cercetări efectuate de către polițiștii Biroului Ordine Publică Sibiu a rezultat faptul că, pe fondul consumului de alcool, în jurul orei 03:45, în timp ce se aflau pe stradă, trei bărbați, sibieni, cu vârste cuprinse între 23 și 37 de ani, l-ar fi agresat fizic pe un altul, cetățean străin, în vârstă de 23 de ani, acesta din urmă suferind leziuni care au necesitat transportul la spital.” a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri