20.7 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Bogdan Trif (PSD): „Întotdeauna am susținut și vom susține producătorii locali” (PE)

Știri din Județ

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, a venit la Sibiu pentru a se întâlni cu fermierii, dar și pentru a susține echipa PSD, condusă de Bogdan Trif, în bătălia electorală pentru Consiliul Județean. Astfel, domnul ministru a purtat discuții cu fermierii de pe Valea Hârtibaciului, din Mărginimea Sibiului, dar și cu cei din Micăsasa.

„Îl cunosc pe Bogdan de mult timp. A condus două structuri importante la nivel central: Garda Națională de Mediul și Ministerul Turismului. În ambele funcții a făcut performanță și a accesat foarte multe proiecte cu finanțare europeană. Sunt coleg cu el în Parlamentul României – Camera Deputaților, unde Bogdan Trif este un om respectat datorită muncii și rezultatelor lui. Este cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu pentru că sibienii au nevoie de un om de acțiune, un om competent, onest, un om care să muncească cu folos în beneficiul cetățenilor. Îi îndemn pe toți sibienii să voteze un astfel de om pentru a conduce destinele județului.

În această vizită m-am întâlnit și cu mai mulți candidați ai Partidului Social Democrat la primăriile din județul Sibiu. M-am bucurat să văd că PSD Sibiu are oameni competenți în toate localitățile. Îi asigurăm de tot sprijinul nostru!

Împreună, vom implementa proiectele mult așteptate de fermierii sibieni”, a declarat Florin Ionuț Barbu.

„Florin Barbu este un ministru performant. Împreună cu premierul Marcel Ciolacu, a alocat, pentru prima dată, 2% din PIB agriculturii românești.

Partidul Social Democrat este singurul partid care a susținut întotdeauna poducătorii locali în demersurile lor și îi va susține în continuare”, a spus deputatul Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu. 

Publicat la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Sibiu, CMF: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiancă dată dispărută

Sărbătoarea cununii la Cârța (Sibiu)

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu