29.1 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

Champions Sibiu s-a calificat în semifinalele campionatului național

Știri din Județ

Echipa de volei U 15 de la Champions Sibiu s-a calificat în semifinalele campionatului național. Vineri după-amiază, echipa din Sibiu a trecut la pas de CSS Blaj.


Partida cu CSS Blaj a fost la discreția echipei din Sibiu. Champions a obținut o victorie clară, 3-0, pe seturi 25-15, 25-12 si 25-9. Cu șase puncte acumulate, echipa din Sibiu a obținut biletele pentru semifinale.

Publicitate

Echipa U15 a Clubului Champions Sibiu se califică impresionant între cele mai bune echipe din țară. Echipa U15 a Clubului Champions Sibiu a demonstrat o formă sportivă excepțională, asigurându-și un loc între cele mai bune patru echipe din România, după o victorie categorică împotriva echipei CSS Blaj, cu scorul de 3-0 (25-15, 25-12, 25-9). Meciul a arătat o dominare clară a echipei sibiene, de la început până la sfârșit.Fetele au jucat un volei de înaltă calitate, apropiat de nivelul lor maxim, sub îndrumarea antrenorilor Sabin Sopa și Andrei Banciu. “Am controlat meciul în totalitate, iar fetele au jucat exact cum ne-am dorit. Sunt foarte mândru de ele și de cum au evoluat pe parcursul acestui turneu,” a declarat antrenorul Sabin Sopa. Mâine, echipa U15 va înfrunta campioana CSV Craiova într-un meci decisiv pentru calificarea în finala campionatului. “Suntem pregătiți și motivati să dăm tot ce avem mai bun. Vrem să demonstrăm că merităm să fim la acest turneu final”, a concluzionat antrenorul Sopa.Fiecare meci și fiecare victorie aduc Clubul Champions Sibiu mai aproape de obiectivul său de a dezvolta voleiul juvenil și de a promova sportul în rândul tinerilor. În a doua semifinală se vor întâlni CSS Câmpulung Muscel și CSS Constanța.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mașină distrusă complet de foc la Dumbrăveni