21.2 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

Analiză Alegeri Locale 2024: Culmea ipocriziei la Mediaș: Să contești organizarea Zilelor Mediașului, dar să cânți pe scena acestora

Știri din Județ

Adevărat a spus cineva că în politica românească orice este posibil. Zilele trecute PSD a atins culmea ipocriziei la Mediaș. Cu doar câteva zile înainte de debutul acestei ample manifestări culturale dedicate zilei de 3 iunie, considerată ziua municipiului de pe Târnava, PSD și AUR au depus sesizări la Biroul Electoral Local și au cerut amânarea evenimentului după alegeri. Au câștigat la Mediaș, dar au pierdut la contestația de la Biroul Județean.


Zilele Mediașului, organizate de Primărie, s-au ținut conform programului. Și acum ajungem la culmea ipocriziei. PSD a sesizat că respectivul eveniment este de campanie electorală pentru actualul primar, Gheorghe Roman de la PNL. Doar că, pe scena festivalului cine a urcat și a cântat? Chiar doamna Luminița Maria Dejan, cântăreață de muzică populară din Mediaș. Soliștii participanți bănuim că au fost și retribuiți.

Publicitate

Doar că doamna Dejan are un statut special: este candidat al PSD la Consiliul Județean Sibiu! Și chiar acum se află în campanie! Deci ar merita o sesizare că și-a făcut campanie electorală prin prezența scenică?

Poate nu ați reținut: PSD cere amânarea evenimentului că e de campanie pentru primarul PNL, apoi candidatul PSD urcă pe scenă și pune de o cântare la evenimentul respectiv! Mai înțelegeți ceva?!

NOTĂ: Articolele din seria Analiză Alegeri Locale 2024 sunt articole de opinie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri