17.9 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

Spectacole muzicale, comedii, performance-uri, ateliere de teatru pentru copii și momente de magie la Sibiu Fringe Festival

Știri din Județ

Sibiu Fringe Festival se află la a 19-a ediție, iar tema propusă în acest an este tinerețe / youthfulness.  Ediția din acest an va aduce în fața iubitorilor de teatru spectacole de comedia dell arte, spectacole muzicale, comedii, performance-uri, ateliere de teatru pentru copii, momente de magie dar și spectacole pentru cei mici. Evenimentele acestei ediții vor avea loc în spații neconvenționale din mărginimea Sibiului, în Șura din Rășinari, în fața Centrului de Tineret din Rășinari, în Sibiu la Imperium Live sau în Cisnădie la Casa de Cultură.

“Sunt 19 ani de când cu încăpățânare și ambiție, dar și cu foarte multă pasiune și iubire de teatru și de oameni ne bucurăm de această magie numită Sibiu Fringe Festival. În acest an sărbătorim tinerețea din sufletele noastre și fericirea de a trăi într-un spațiu absolut senzațional. Sibiul și mărginimea acestuia au devenit un tărâm de poveste unde an de an dăm naștere unor noi și fermecătoare întâlniri. Sibiu Fringe Festival  este mereu tânăr și vă veți convinge venind la spectacolele propuse în acest an.”  a spus Cătălin Grigoraș Președinte al festivalului.

Pentru mai multe detalii despre program și bilete online se poate accesa site-ul  festivalului: www.sbfringe.ro sau pagina de facebook a festivalului Sibiu Fringe Festival. Rezervări la telefon 0745 261 751.

Publicitate

Un eveniment cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu și Primăria Rășinari și susținut de Casa de Cultură Cisnădie și DJST Sibiu prin Centrele de Tineret din Sibiu și Rășinari.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu la un container locuit din Mediaș