15.1 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

Contabilul țepar din Cisnădie lovește din nou! A fost reținut!

Știri din Județ

Polițiștii sibieni au mult de lucru pe teritoriul Cisnădiei, de-a lungul timpului fiind instrumente mai multe dosare de înșelăciune, prejudiciul cauzat unor firme fiind de peste un milion de euro.

Conform surselor Sibiu Independent, ultimul dosar penal vizează infracțiunea de înșelăciune în formă continuată. Sursele noastre l-au indicat și pe inculpat, fiind vorba de Tudosescu Ionel Gabriel, un cisnădean în vârstă de 37 de ani. Acesta nu ar fi la prima abatere, înșelând în trecut sute de firme și persoane fizice. Acum câțiva ani, acesta a lucrat inclusiv la Serviciul Financiar din cadrul Primăriei Cisnădie.

Sursă portal.just.ro

În anul 2022, acesta ar mai fi înșelat cu terenuri fictive și pe familia care deține Grupul ANA, procurorii cerând arestarea lui însă judecătorii l-au eliberat.

Publicitate
Tudosescu Ionel Gabriel

Conform procurorilor, în perioada 2021 – 2024, persoana cercetată, declinându-și calitatea de contabil autorizat, le-ar fi solicitat persoanelor vătămate, 10 identificate până în prezent, diverse sume de bani ca titlu de garanție, în scopul facilitării obținerii de fonduri europene nerambursabile. Victimele ar fi achitat garanția bănească, fără a beneficia apoi de fondurile promise.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 84.000 de lei.

În cursul acestei zile s-a dispus arestarea preventivă a persoanei cercetate, pentru 30 de zile.

Publicitate

5 COMENTARII

  1. A mai avut Sibiul un țepar care a înșelat zeci de oameni cu promisiuni mincinoase. A făcut nițică pușcărie, acum e liber, dar păgubiții nu și-au recuperat banii și nici nu cred sa-i recupereze vreodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri