27.3 C
Sibiu
sâmbătă, 06 iulie, 2024

Francez dispărut din Sibiu. Îl caută Poliția!

Știri din Județ

ACTUALIZARE ora 20:50 – Bărbatul a fost depistat în municipiul Sibiu. Din primele verificări a rezultat că nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 37 de ani, care a plecat într-o direcție necunoscută fără a mai reveni.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

La data de 12 iunie, în jurul orei 16:40, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 14.00, soțul său, BOISSAY JONATHAN-JULIEN, în vârstă de 37 de ani, cetățean francez, a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 172 cm, greutate 65 kg, ochi verzi, păr șaten, tuns scurt.

La momentul plecării, bărbatul purta cămașă de culoare neagră, pantaloni din stofă de culoare neagră și încălțăminte de culoare neagră și gri.

Semne particulare: persoana în cauză prezintă un tatuaj monocolor care reprezintă un trifoi cu patru foi pe antebrațul mâinii stângi, un tatuaj monocolor în formă de inimă, situat pe umărul drept și un tatuaj celtic pe brațul drept.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri