19.1 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

Secția Clinică Neurologie din Sibiu, medaliată cu aur pentru a patra oară de către Societatea Europeană de AVC

Știri din Județ

O echipă de specialiști din Clinica Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a participat între 5 și 7 iunie 2-24, la Sinaia, la cea de-a 22-a ediție a Congresului Societății de Neurologie din România, manifestare științifică de prestigiu în cadrul căreia secția sibiană a primit pentru a patra oară medalia de aur.

Evenimentul a reunit peste 800 de neurologi din țară și s-a bucurat, totodată, de participarea unor invitați din străinătate. În cadrul congresului, Secția Clinică Neurologie a obținut pentru a patra oară medalia de aur oferită de către Societatea Europeană de AVC (ESO) pentru raportarea în Registrul European de AVC a tuturor accidentelor vasculare tratate cu proceduri de recanalizare (tromboliză/ trombectomie). Precedentele medalii au fost obținute în 2019, 2020 și 2023.

Echipa neurologilor sibieni a fost coordonată de către Prof.Univ.Dr. Corina Roman-Filip, medicul șef al secției. Doamna doctor a susținut o prezentare orală în sesiunea dedicată actualităților în tratamentul migrenei și altor tipuri de cefalee.

Publicitate

De asemenea, medicii titulari și medicii rezidenții neurologi care au reprezentat la Sinaia Clinica de Neurologie de la Sibiu au prezentat patru postere cu actualități legate de bolile cerebrovasculare și boli neurodegenerative.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu dorește să felicite echipa de specialiști pentru deosebitele realizări și modul în care au reprezentat unitatea medicală în cadrul congresului!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ANUNȚ – Comuna Nocrich