17.3 C
Sibiu
luni, 22 iulie, 2024

Restricții de circulație pe perioada desfășurării Campionatului Național de Viteză în Coastă la Mediaș

Știri din Județ

Federația Română de Automobilism Sportiv, Primăria Municipiului Mediaș și Clubul Sportiv Municipal Mediaș organizează la Mediaș cea de-a treia etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă 2024. Evenimentul va avea loc în perioada 15 – 16 iunie, cu începere de la ora 8:30, pe Hula Baznei (DN 14A, ieșirea spre Târnăveni), iar în preziua concursului, 14 iunie, vor avea loc pe platforma din fața Primăriei Mediaș verificările administrative și tehnice inițiale ale mașinilor de curse, precum și prezentarea tuturor concurenților. 

Pentru desfășurarea concursului, pe DN14A, pe sectorul de drum cuprins între strada Nucului și intrarea în comuna Blăjel, Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a decis ca circulația rutieră să fie închisă în cele două zile ale competiției începând cu ora 8:00, până la ora 20:00 în data de 15 iunie, respectiv până la ora 19:30 în data de 16 iunie. Restricția se va aplica pentru desfășurarea sesiunilor de antrenament, de recunoaștere și de concurs. Redeschiderea parțială a circulației pe acest tronson va avea loc în data de 15 iunie între orele 12:00 – 12:45 și 16:45 – 17:30, iar în data de 16 iunie, redeschiderea parțială se va face între orele 12:45 – 13:30. Rutele ocolitoare care vor putea fi folosite de participanții la trafic, semnalizate corespunzător, sunt str. Stadionului – Păucea – Blăjel și retur pentru autovehiculele de până la 7,5 tone și rutele către Sighișoara sau Blaj pentru traficul greu. Participanții la trafic pot circula pe tronsonul cuprins între strada Nucului și localitatea Blăjel în intervalele orare amintite anterior, când circulația va fi deschisă temporar.

De asemenea, pentru buna desfășurare a întregii manifestări, Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a decis ca parcarea din fața fostului cinematograf „Central“ să fie închisă în perioada 13 iunie ora 00:00 și 16 iunie, ora 22:00.

Publicitate

Festivitatea de premiere a câștigătorilor va avea loc duminică, 16 iunie 2024, de la ora 19:30, în Piața Corneliu Coposu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Primaria Sibiu vrea să sterilizeze 500 de câini

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică