22.9 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

Anii Drumeției invită iubitorii de natură într-o călătorie pe dealurile care înconjoară satul Rășinari

Știri din Județ

Echipa Anii Drumeției invită iubitorii de aventură, duminică, 16 iunie 2024, într-o drumeție cu dificultate ușoară spre medie pe dealurile care înconjoară satul Rășinari.

BILETE AICI

Dragi drumeți și iubitori de natură,

Publicitate

Avem plăcerea de a vă invita alături de noi, duminică, 16 iunie, să descoperim dealurilor care înconjoară satul Rășinari.
Pornim din centrul Rășinariului, vom urca pe Fraga, continuăm pe Poteca lui Nea Achim, ne vom bucura de plaiurile oierilor și de cunoscuta Țară a colibelor.
Coborarea o vom face pe Valea Caselor și ne vom bucura de razele soarelui și de culorile cu care acesta va îmbrăca plaiurile.
Acest traseu se adresează celor care vor să se bucure de o plimbare lejeră în natură, alături de familie și prieteni, de la mic la mare, în plus este și pets friendly.
Hai cu noi să ne bucurăm de peisaje frumoase de vară, întrepătrunse de coloristica vioaie care trezește pădurea la viață în lumina soarelui.
Noi ne vom conecta cu plaiul și ale sale povești uimitoare, tu ce faci duminică, 16 iunie?!

UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?

Ne întâlnim la ora 9.00 în parcarea de la Zoo, în fața Restaurantului Jacob Grillhouse, Strada Calea Dumbrăvi, NR 142A, Intrarea Principală Zoo.
De acolo ne vom deplasa cu mașinile personale în centrul Rășinariului, de unde vom porni în drumeție.

În situația în care nu dispuneți de mașină personală/ transport, vă rog să informați ghidul.

INFORMAȚII TRASEU

Distanță: 10 km
Dificultate traseu: ușor
Durata drumeției: aproximativ 6h/ ore (dus-întors), include pauze.

ECHIPAMENT NECESAR

• Bocanci de munte/ încălțăminte cu talpa aderentă specifică sezonului
• Haine de ploaie/vânt, specifice sezonului
• Buff/căciulă;
• Bluză și șosete de schimb;
• Pelerină;
• Lanternă frontală;
• Sticla cu apă (1L);
• Gustări (sandwich, batoane, fructe);
Recomandat:
• Bețe trekking

COSTURI

70 lei/ persoană
Pentru ca drumeția să aibă loc numarul minim este de 5 participanți, iar numărul maxim este de 20 de participanți.
Pentru copiii până în 10 ani, participarea la drumeție este gratuită, cu condiția să fie însoțiți de un adult, părinții sunt responsabili pentru a evalua dificultatea traseului pentru copii.

GHID

Claudia Popelca – ghid de turism și voluntar aspirant Salvamont

Notă:

– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.

———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Suporterii din Rășinari merg la Gheorgheni

Continental Sibiu a aniversat 20 de ani