22.9 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

Pe 22 iunie poți să îl alergi pe primarul orașului Agnita!

Știri din Județ

Alin Schiau, proaspăt reales primar al orașului Agnita, a lansat o provocare tuturor amatorilor de sport și de fapte bune. El va participa la ediția a 3-a a Crosului Agnitei și invită pe toți să participe cu mesajul: „Aleargă-ți primarul!”.


Pe 22 iunie, Primăria Agnita și Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, în parteneriat cu Harting RO Automotive, vor organiza cea de-a treia ediție a celui mai inedit cros din inima României.

Publicitate

Prin acest eveniment organizatorii vor să ofere comunității o competiție sportivă ce are ca scop atât promovarea unui stil de viață sănătos, cât și strângerea de fonduri pentru proiectele orașului și nu numai.

În acest an, se va alerga pentru un scop aparte: strângerea de fonduri pentru amenajarea unei zone de interacțiune și teren de joacă în localitatea Șerpeni, din raionul Anenii Noi, Republica Moldova.

„Știu că vă plac provocările, de accea pe 22 iunie, la Crosul Agnitei, haideți să ne întrecem în cadrul cursei de 5 km, la care vă aștept să concuram împreună! Pe 22 iunie, vă lansez provocarea – aleargă-ți primarul! Vă mai puteți înscrie în competiție până marți, 18 iunie. Va aștept!” a declarat primarul orașului Agnita, Alin Schiau.

Alergare sub clar de lună și multe surprize

Ediția din acest an se va ține seara. După competiție, vi s-au pregătit multe activități captivante: concert în aer liber, locuri de joacă gonflabile, filme în aer liber, înnoptat la cort, în curtea bisericii.

Microbiștii pot urmării meciul România – Belgia, în cadrul evenimentului, pe un ecran uriaș de 28 de metri pătrați.

Pentru a face parte din această aventură, nu uitați să vă înscrieți:

https://crosagnita.ro/inscrieri

Vezi detaliile competiției aici:

https://crosagnita.ro/detalii-competitie

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Suporterii din Rășinari merg la Gheorgheni

Continental Sibiu a aniversat 20 de ani