14.1 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

S-a stins din viață Nicolae Hămbăşan, fost inspector-şef adjunct al I.T.M Sibiu

Știri din Județ

Nicolae Hămbăşan, cunoscut funcționar public și fost inspector-şef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, s-a stins din viață vineri.

Anunțul public a fost făcut în urmă cu câteva ore de primarul comunei Sadu, Valentin Ivan, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Redăm mai jos mesajul său:

Publicitate

“Am aflat cu adânc regret vestea trecerii la cele veşnice a lui: Nicolae Hămbăşan(Jimi) – fost Inspector Șef Adjunct la ITM Sibiu.

În aceste momente de tristeţe pentru familie şi pentru comunitatea din Sadu ( al cărui fiu este) doresc să îmi exprim respectul şi profunda preţuire faţă de devotamentul cu care Nicolae Hămbăşan a slujit deopotrivă instituția statului şi munca de formare profesională, aducând laolaltă vocaţia profesională și respectul legitim în fața legii la o scară remarcabilă de progres.

A promovat iubirea şi toleranţa între oameni, cultivând astfel de relaţii interumane încât, înlăturând discriminările de orice fel, a reuşit să clădească o convieţuire armonioasă în societate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace”!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia